MIA PIZZA & PASTA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1919 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mia Pizza & Pasta. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 23:36 Heerlijke pizza's zoals altijd, echt top!
7 apr 2024 om 9:18 I ordered 2 pizza. One was good. Second one was full of garlic powder, impossible to eat. I give 3 stars anyway because It was Hawaian so I understand the sabotage. I got the message, never order Hawaian on Italian restaurant
6 apr 2024 om 22:02 Order was delivered exactly on time I have selected, food was warm and delicious
4 apr 2024 om 23:22 Goede snelle bezorging, vriendelijk en het eten was gelukkig warm want soms is het eten al koud aan het worden nu was het nog warm.
2 apr 2024 om 11:26 Bezorger was perfect op tijd en de pizza was naast erg lekker ook nog goed warm!
28 mrt 2024 om 20:15 deze pizzas zijn voortreffelijk. goed gevuld en worden heet gebracht
22 mrt 2024 om 23:01 Goed en vriendelijk. Alleen als tip probeer je helm of af te doen of open te doen zodat mensen zien wie je bent want oudere mensen vinden het vaak niet fijn als er wordt aangebeld en ze zien alleen iemand met een helm op.
19 mrt 2024 om 20:34 Service : Top Eten: Top Bezorging: Top Voor herhaling vatbaar. Yes!!
17 mrt 2024 om 23:22 Vandaag voor de 2e keer pasta besteld. Zowel penne garnalen als kip was heerlijk! Eten was beide keren lekker warm bezorgd. De porties zijn groot. Prijs - kwaliteit top!! Verder zijn de bezorgers ook vriendelijk.
2 mrt 2024 om 12:14 Volgens de site zou bezorging een uur duren, hij was er na een half uur, toen lag ik in bad. Kwaliteit matig , bodem net karton quatro stagione was geen vier delen maar alles door elkaar